Bilall Kasami e falë namazin e Taravisë me banorët e Pirokut

Kryetari i Lëvizjes Besa në vazhdën e lëvizjeve të tij përgjat muajt të ramazanit, sonte ka falur namazin e Taravisë me banorët e fshatit Pirok, shkruan Top24

Kryetari degës së Lëvizjes Besa, Fatmir Sabriu përmes një postimi në profilin e tij në FB ka shkruar se ai dhe banorët e Pirokut janë të nderuar për modestinë e kryetarit Kasami dhe se ai me punën e tij dëshmon se është njeri i popullit dhe veprave të mira.

Related Posts

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *