VMRO prin bindshëm ndaj LSDM-së

Nga 420 mijë vota të numëruara deri më tani, ndërmjet VMRO-së dhe LSDM-së, prin ajo e para, pra VMRO e cila ka deri tash 34,11% derisa LSDM ka vetëm 11,5%./ Alsat.mk

Related Posts

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *