Lëvizja BESA shtrihet edhe në Austri

Te nderuar bashkatdhetar që jetoni dhe veproni në Austri.
Dëshiroj t’ju informoj se nga data 17.03.2023, e deri më 19.03.2023, së bashku me nënkryetarin, z.Fatmir Limani si dhe me sekretarin organizativ të Lëvizjes BESA, z.Adnan Azizi do të jemi në Austri për organizimin e strukturave të Lëvizjes BESA.
Vizioni ynë për përfshirjen e mërgatës shqiptare në proceset vendimmarrëse vazhdon në çdo vend dhe shtet ku ka shqiptarë.

Ditën e Premte (17.03.2023) ,
Ora: 12:00, falja e Xhumasë në Xhaminë në Linz.
Pas xhumasë takim i hapur me bashkatdhetarë në Linz.

Ora: 16:00, takim me bashkatdhetarë në Wels.

Ora: 19:00, takim me bashkatdhetarë në Salzburg.

Ditën e Shtunë; (18.03.2023)
Formimi i degës së Lëvizjes BESA në Vienë të Austrisë.

Ora: 19:00.
Adresa: Arthaberplatz 18, 1100 Vienë.

Mirë se vini vëllezër e motra!

 

Related Posts

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *